SkriivaajaKuva © Jukka Pätynen


Tarjoan agilitykoulutusta, yksityistunteja yksilöille ja porukoille, mentaalivalmennusta ja luentoja agilitystä, mentaalipuolesta ja itsenäisestä harjoittelusta. Olen Mental Sport -valmentaja, tavoitteellisen ryhmän valmentaja Agility-Team Turku ry:ssä, ja olen käynyt NLP for Sports -kurssin sekä perehtynyt coachaavaan otteeseen. Kysy lisätietoja bea piste snellman ät gmail piste com. Muutathan osoitteen oikeaan muotoon! 


Olen 30-vuotias koiraharrastaja alunperin Loviisasta, mutta lukioaikani asuin ja harrastin suurimmaksi osaksi ihanassa Helsingin Munkkiniemessä. Sittemmin olen kotiutunut nepalilaisen mieheni kanssa Turkuun. Opiskelin ensin vuoden verran pohjoismaisia kieliä ja fonetiikkaa Turun yliopistossa, mutta vaihdoin saman yliopiston sisällä omemmilta tuntuviin uskontotieteeseen, psykologiaan, aikuiskasvatustieteeseen ja monikulttuurisuusopintoihin. Haaveilen pienestä, ihanasta, punaisesta mummonmökistä jossakin maaseudulla sekä urasta valmentamisen parissa.

Olen harrastanut agilityä tauotta vuodesta 2007, kouluttanut apukouluttajana alkeiskurssilla ja vetänyt omaa ohjaustekniikkaryhmää kahtena kesänä Loviisan seudun koirat ry:ssä. Tällä hetkellä olen neljättä kautta tavoitteellisen ryhmän valmentaja Agility-Team Turku ry:ssä. Tähän asti menestyksekkäin kisakoirani on ollut cavalier Fina, joka on palkittu kerran sekä Loviisan seudun koirien että Hurttaharrastajien vuoden agilitykoirana ja jonka kanssa pääsimme Kirkkonummella 2013 järjestetyissä SM-kisoissa finaaliradalle saakka. Nykyään harrastan Agility-Team Turku ry:n riveissä. Toko on puolestaan meille rakas ja hauska kakkoslaji. Lisäksi harrastelemme omaksi iloksemme frisbeen koppailua, patikointia sekä esineiden ja ihmisten etsintää metsästä - hömppähakuilua, kuten sitä itse kutsun, sillä kisatavoitteita meillä ei PK-puolella ole.

Vapaa-ajallani agilityn lisäksi suosikkipuuhiini kuuluu mökkeily, patikointi koirien kanssa, bloggaaminen, sisustusintoilu, muut koiratouhut sekä perheen, sukulaisten tai ystävien luona vierailu tai heidän kestitseminen meillä. Lisäksi erityisesti lomareissuilla sekä ukkosella ja revontuliennusteiden hälyttäessä punaisena valvomme mieheni kanssa kamerat taivaalle suunnattuna räpsimässä valokuvia.Valokuvaus


► Canon EOS 400D
► Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
► Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
► Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
► Canon EF 50mm F1.8 II
2 kommenttia :

 1. Hei!

  Edustan Tendea.fi nimistä (www.tendea.fi) verkkoportaalia, joka välittää kotitalous- ja hoitopalveluja muun muassa lemmikinhoitajia. Tiedustelisin olisitko kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme?

  Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä minuun sähköpostitse: hanna.sairinen@tendea.fi

  Terveisin,

  Hanna Sairinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   vastasinkin sinulle jo heti viestisi saapumisen jälkeen, mutta kommentoin vielä tähänkin. Teen mielelläni yhteistyötä eri tahojen kanssa, mutta vain sellaisissa tapauksissa, joissa minulla on itselläni kokemusta yhteistyökumppanin palveluista. Näin voin todellakin suositella yhteistyökumppaneita blogini lukijoille! Kiitos kuitenkin tarjouksesta!

   Poista