SkriivaajaKuva © Jukka Pätynen


Olen 24-vuotias koiraharrastaja alunperin Loviisasta, mutta lukioaikani asuin ja harrastin suurimmaksi osaksi ihanassa Helsingin Munkkiniemessä. Sittemmin olen kotiutunut nepalilaisen avomieheni kanssa Turkuun. Olen opiskellut vuoden verran pohjoismaisia kieliä ja fonetiikkaa Turun yliopistossa, mutta vaihdoin omemmilta tuntuviin uskontotieteeseen, psykologiaan ja monikulttuurisuusopintoihin, joita opiskelen tyytyväisenä nyt ja vielä monta vuotta eteenpäinkin. Haaveilen pienestä, ihanasta, punaisesta mummonmökistä jossakin maaseudulla sekä kouluttavani joskus agilityä edes sivutoimisesti työkseni.

Olen harrastanut agilityä tauotta vuodesta 2007, kouluttanut apukouluttajana alkeiskurssilla ja vetänyt omaa ohjaustekniikkaryhmää kahtena kesänä Loviisan seudun koirat ry:ssä. Tähän asti menestyksekkäin kisakoirani on ollut cavalier Fina, joka on palkittu kerran sekä Loviisan seudun koirien että Hurttaharrastajien vuoden agilitykoirana ja jonka kanssa pääsimme Kirkkonummella 2013 järjestetyissä SM-kisoissa finaaliradalle saakka. Nykyään harrastamme Agility-Team Turku ry:n riveissä. Toko on puolestaan minulle kuin pakollinen sivuaine, josta innostun tavoitteellisesti muutaman kerran vuodessa ja jossa myös kilpailemme mutta joka ei kuitenkaan ole päässyt aivan sydämeeni asti lajina. Lisäksi harrastelemme omaksi iloksemme frisbeen koppailua, patikointia sekä esineiden ja ihmisten etsintää metsästä - hömppähakuilua, kuten sitä itse kutsun, sillä kisatavoitteita meillä ei PK-puolella ole.

Vapaa-ajallani agilityn lisäksi suosikkipuuhiini kuuluu mökkeily, patikointi koirien kanssa, bloggaaminen, sisustusintoilu, muut koiratouhut sekä perheen, sukulaisten tai ystävien luona vierailu tai heidän kestitseminen meillä. Lisäksi erityisesti lomareissuilla sekä ukkosella ja revontuliennusteiden hälyttäessä punaisena valvomme mieheni kanssa kamerat taivaalle suunnattuna räpsimässä valokuvia.Valokuvaus


► Canon EOS 400D
► Canon EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM
► Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM
► Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM
► Canon EF 50mm F1.8 II
2 kommenttia :

 1. Hei!

  Edustan Tendea.fi nimistä (www.tendea.fi) verkkoportaalia, joka välittää kotitalous- ja hoitopalveluja muun muassa lemmikinhoitajia. Tiedustelisin olisitko kiinnostunut tekemään yhteistyötä kanssamme?

  Jos kiinnostuit ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä minuun sähköpostitse: hanna.sairinen@tendea.fi

  Terveisin,

  Hanna Sairinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei,

   vastasinkin sinulle jo heti viestisi saapumisen jälkeen, mutta kommentoin vielä tähänkin. Teen mielelläni yhteistyötä eri tahojen kanssa, mutta vain sellaisissa tapauksissa, joissa minulla on itselläni kokemusta yhteistyökumppanin palveluista. Näin voin todellakin suositella yhteistyökumppaneita blogini lukijoille! Kiitos kuitenkin tarjouksesta!

   Poista