maanantai 23. syyskuuta 2013

RuskaretkiEiliselle lupailtiin alunperin sadetta, mutta kun meteorologit muuttivat mieltänsä, me lähdimme extempore-reissulle Kurjenrahkan kansallispuistoon. Matkaa meiltä soiselle patikointireitistölle kertyi vain reilut 30 kilometriä, joten sinne tekee helposti useammankin reissun. Ainakin kännyköiden reistailun vuoksi tuolle samaiselle reitille on palattava uudelleen geokätköilyn merkeissä!

Kiersimme kuutisen kilometrin lenkin Savojärven ympäri, ja suurin osa reitistä oli pitkospuita. Sunnuntai-iltapäivällä paikalla oli aivan hurjan paljon porukkaa ja koiria. Itse lähdimme kiertämään polkua ikään kuin takaperin, joten vastaantulijoita riitti! Pahimmillaan vastaan tuli porukka, jolla oli kymmenkunta koiraa mukana - ja uskokaa vain, että siinä oli melskettä ja hännän heilutusta.

En kyllä voi kylliksi hehkuttaa kaunista Suomen luontoa ja sitä, miten siellä sielu lepää. Niin, ellei pari inhottavaa piskiä kisko käsiäsi rakoille ja kasvojasi hampaiden kiristys -ilmeelle. Ah, kuinka rentouttavaa! Lakan lehtiä löysimme vaikka kuinka, mutta harmiksemme ne kaikki olivat kuivia ja marjat tipotiessään. Ilmeisesti täytyy olla aiemmin liikkeellä ensi vuonna!3 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! :) Ja vitsit, että haluaisin Jäynälle nuo valjaat, mitä Hoinallakin on! Tiedän vain, etten jaksa valjaita sille pukea :D Etenkin, kun valjaat tarkoittaa Jäynälle joko nenätöitä tai vetohommia :D Olis tosi kivat lenkit! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Sarianne, meillä tuntuu, että vetohommia tarkoittavat kaikki, millä koira on kiinni. :D Mutta nuo valjaat ovat kyllä kivat ja todella nopeat pukea!

    VastaaPoista