maanantai 3. kesäkuuta 2013

Mökkitunnelmia

Frisbee mania Two sissies


Eilen lähdimme ykskaks mökille heittämään talviturkit. Vesi oli jo yli 21-asteista! Hoina oli tosin lauman - ihmiset mukaan lukien - ainoa, joka ei veteen ei vielä uskaltautunut. Yritin kyllä kovasti lievällä painostamisellakin saada sitä edes kahlailemaan, mutta Hoinasta vesileikit laituritasosta olivat aivan riittävän jännittäviä. Samalla ulkoilutin kameraanikin pitkästä aikaa mukanani. Blogimerkintään ahtaaminen rumentaa kuvien laatua ikävästi, mutta kutakin otosta klikkaamalla niiden pitäisi aueta suurempina.

Tämä postaus jää nyt vähän tyngäksi, sillä meillä on kotona hirveä hulina ylioppilasjuhlieni järjestelyissä. Lakin sain kyllä päähäni jo lauantaina, mutta käytännön syistä juhlat ovat vasta ensi viikonloppuna edessä. Niistä ja päättäjäisistä lisäilen kuvia ja tunnelmia sitten molemmista kerralla. Stipendiä ja muitakin iloisia uutisia kävi koululla ilmi, mutta niistä enemmän seuraavassa merkinnässä. Ihanaa hellettä kaikille lukijoille! :)


WaitingDrop catcher

4 kommenttia :

  1. Rähinäryhmä tarjoaa ihanille koirablogeille arvontaa haasteen muodossa, innokkaasti kaikki mukaan (arpaonnen kera tietysti):
    http://ssamperi.blogspot.fi/2013/06/mita-oppisitkaan-jos-koirasi-olisi.html

    ♥: Rähinäryhmä

    VastaaPoista
  2. Aivan ihania kuvia, oikein aistii kesän niistä! Ja voi että Hoina on jo iso tyttö! :)

    VastaaPoista