perjantai 18. joulukuuta 2015

Jouluiloa!Jouluvalmistelut ovat huipussaan, ja blogikin hiljenee joulunpyhiksi. Meillä on edessä hieman tavallisesta poikkeava joulu, mutta palaan siihen myöhemmin! Topteam-postausta odottaville voin kertoa, että merkintä on kyllä valmiina, mutta olen jäänyt odottamaan siihen ulkopuolisen tahon valokuvia mausteeksi. Se on siis kyllä tulossa! :)
Yllä olevassa kuvassa on meidän likkojen joululahjat, jotka otetaan kylläkin heti käyttöön - näin pimeää kun on! Mitäs teidän hapsutassuillenne paljastuu paketeista vai paljastuuko mitään? Oikein rauhallista ja lämmintä joulua kaikille!

4 kommenttia :

 1. Ite ostin koirille luita ja herkkuja, ne tulee aina tarpeeseen! :D Täällä jo odotellaan topteam postausta innolla. t. pakko hakea ens vuonna mukaan!

  VastaaPoista
 2. Tänään tajusin ettei koirille ole ostettu mitään. Tilasin kyllä treenijuttuja mm. tunnarikapuloita ja merkkejä, mutta ehkä voisi harkita vielä hätäseen ostavansa jotain muutakin kuin "työntekoon" tarkoitettuja juttuja. :)

  VastaaPoista
 3. Meidänkin neidille joululahjan osto jäi ihan tälle viikolle. Tilattiin läheiseltä nautatilalta 2 kg naudanluita ja saa yhden narulelun. Katsotaan, mitä koira tuumaa;)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa kuulla! Toivottavasti kaikilla oli kiva joulu!

  VastaaPoista