tiistai 26. toukokuuta 2015

Kuin joulu keskellä kesääSaimme eilen kotimaisilta Hau-Hau Championilta ja Planet Pet Societyltä sponsoripaketin tuotetestaukseen. Olemme olleet viime vuosina aktiivisia kyseisten tuotemerkkien kannattajia, ja nyt saimme testaukseemme vielä itsellemmekin vieraita tuotteita. Kaikkien mahdollisten kalliidenkin ruokakokeilujen jälkeenhän meillä syövät tällä hetkellä sekä omat koirani että etälauman cavalierkaksikko joko Planet Pet Societyn tai Hau-Hau Championin ruokaa - aina sen mukaan, kumpaa on helpommin saatavilla. Kalliimmillakin ruuilla yhdellä on ollut ripulia, toisella kaksinkertaiset ulosteet ravintomäärään verrattuna ja kolmannella korvat likaiset ja silmät rähmineet, mutta toistaiseksi nämä merkit ovat sopineet parhaiten kaikille. Sitä paitsi on helppoa käydä kotona kylässä ja cavalien vierailla täällä, kun ei tarvitse kuljetella ruokia mukana. :)
Itse postipaketti oli melkoinen yllätys, sillä hetkessä olohuoneemme oli kuin joululahjojen avaamisen jäljiltä! Paketissa oli mukana ruokaa niin nappuloina, koiranmakkaroina kuin märkäruokinakin, luita, hammas- ja muita herkkuja, pari lelua, pari hihnaa, pari tuubikauluria, aktivointipeli, kanafileitä, hampaidenhoitosetti sekä Furminaattoria muistuttava pohjavillahara. Näistä etenkin kahdelle viimeksi mainitulle meillä on ollut suorastaan huutava tarve, joten ne pääsevät varmasti aktiiviseen käyttöön. Tuubihuivista itse innostuin aivan täysillä, sillä korvani alkavat särkeä herkästi kevyessäkin tuulessa, minkä vuoksi pidän aina treeneissä vastaavaa hiuspannaksi taiteltuna. Ruuista puolestaan yksi koiranmakkara on jo vedetty kitusiin kauheaa vauhtia, ja ilokseni kummankaan koiran vatsa ei tykännyt kyttyrää vaihtelusta, ja ulosteetkin olivat tänä aamuna yllättävän pienet. Lisäksi on kai pakko myöntää, että olen itse aivan rakastunut märkäruokien tuoksuun, joten niitä on ihan kiva annostellakin! :D Pienemmät märkäruokapaketit saavat odottaa seuraavaa hakuilukertaa, koska ne ovat kooltaan täydellisiä palkkapurkkeihin jaettaviksi.


Alun poseerausten jälkeen annoin Hoinalle ja Chhainalle vapaat kädet valita tuotekasasta kiinnostavimman asian, ja yllätys yllätys molemmat säntäsivät saman kahisevan pehmolelun kimppuun. Lelu joutuikin sellaiseen käsittelyyn, että tiesin sen olevan säpäleinä alta aikayksikön, mutten raaskinut kieltää toisilta huvia. Nyt apina on jo kädetön mutta aivan yhtä rakastettu silti! :) Lisäksi vesileluksi tarkoitettu kumiluu oli Chhainalla illalla unikaverinakin, ja kesällä se pääsee takuulla mökillä testiin houkuttelemaan Chhainaa uimaan.
Koska en jostakin kumman syystä epäile ruokien ja herkkujen maittavuutta meidän likoillemme, päätimme kokeilla niiden sijaan heti uutta peliä. Chhaina oli puisen pelin kanssa vähän liian kovakourainen, joten sille muovinen olisi ehdottomasti ollut parempi. Hoina sen sijaan osasi ottaa tyynemmin, mutta yhtä kaikki kumpikin sai pelin pelattua melko nopeasti muttei liian helposti. Pohjaan olisin kuitenkin ehdottomasti toivonut jonkinlaisia liukuesteitä! Seuraavaksi peli saakin lähteä Loviisaan cavaliereiden testiin, mistä toivottavasti siitäkin saamme sitten videoita blogiin. Etälauman testiin lähtee myös yksi märkäruokapaketti, viljaton kalanappulapussi sekä pienten koirien versiot hammashoitotikuista. Aion kyllä salakavalasti napata nappulapussista kerta-annokset kokeiluun meidänkin likoillemme, mutta koska Finalla on aina ollut laumamme huonoin maha, on kaikista mielenkiintoisinta antaa sen kokeilla ensimmäistä kertaa viljatonta ruokaa. Sillä kun on ollut koko elämänsä ajan kaikkien ruokien kanssa välillä närästystä.Nämä lähtevät seuraavalla maitojunalla Finan ja Nelsonin testattavaksi!


Hammas- ja turkinhoitovälineistä kirjoitan myöhemmin oman postauksensa, sillä ajattelin tehdä molemmille tytöille viikon hammaspesukuurin ennen- ja jälkeen-kuvien kera. Eilen oli jo ensimmäinen pesukerta, jota ennen tietysti valokuvattiin kummankin poskihampaat. Hammaskiveä ei kummallakaan onneksi ole, mutta raakojen luiden jäätyä harvinaisemmiksi hampaat ovat kyllä alkaneet kellertää molemmilla. Näistä siis tulossa lisää myöhemmin!


Lopuksi minulla on vielä ilo ilmoittaa, että pieni osa (kuva alla) sponsoripaketistamme arvotaan ahkerimpien lukijoidemme kesken! Osallistua voit kommentoimalla tähän merkintään, mitä Hau-Hau Championin tai Planet Pet Societyn tuotetta sinä suosittelisit tai voisit tämän merkinnän perusteella kokeilla. Osallistumisaikaa on kuun loppuun eli sunnuntaihin 31.5. klo 23:59 asti! :)


 

Tämä pieni paketti arvotaan merkintään kommentoineiden kesken!


Merkintä on kirjoitettu yhteistyössä Hau-Hau Championin ja Planet Pet Societyn kanssa.


         

8 kommenttia :

 1. Vautsi, mitä kaikkea kivaa te ootte saanu! Meillä on kaikki lierot tykänneet aina kovasti Hau-Haun herkuista. Grillatut kanafileet ja -nugetit taitaa kuitenkin olla ehdottomia lemppareita ja ikuisuus suosikkeja. Tilasin itse tuon pohjavillaharjan viime viikolla (hukkuneen samanmoisen tilalle) on kyllä ollut todellinen pelastus, kun sitä karvaa lähtee kummastakin koirasta ihan tolkuttomasti (varsinkin näin kevään/kesän tullen) :D

  milla_maaria95@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Meillä kulutetaan HHn hammasnameja, hammastahnaa ja harjaa. Planet Petin namit taas on etenkin Taikan suosiossa, ykkössuosikkina omena-kana-herkut jostain syystä tuntemattomasta :D naalienjaljilla@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Meillä paras ja maistuvin ruoka shelttivanhuksille on ehdottomasti ollut Hau Haun sarjaa! :) Myös kanafileet ja muut menee kuin kuumille kiville, ja aion itsekin vaihtaa Hau Haun Premium-sarjan ruokaan kunhan edellinen säkki (kalliimpaa!) ruokaa on syötetty loppuun, koska Hau Hausta on vaan parhaat kokemukset. Siinä on hinta-laatu-suhde niin kohdillaan.

  josefinalin@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Itse tykkään käyttää Hau Haun täyslihaherkkuja namipalkkoina, kun ovat helposti paloiteltavia ja maistuvat corgineidille. Myös Hau Hau Premium Training Snacksit ovat kokeilun arvoisia! Tarkoituksena olisi lähiaikoina hankkia tuommoinen aktivointipelikin meille :D

  VastaaPoista
 5. Hau Haun purutikkupussit kaikkina eri makuina on tullut kokeiltua ja maistuviksi havaittu. Samaten kanafileet ovat herkkua, sekä luut joissa kanafile päällä.
  tidaelty@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Meillä ipanalle ei kalliimmat ruoat käyneet, Hauhau käy ja maistuu :) Treeninameja ollaan kyseiseltä merkiltä käytetty myös paljon ja hyvin uppoaa! Tuommoinen peli vois olla kiva hommatakin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille osallistujille! Arpaonni suosi tällä kertaa Anitaa, onnea! :)

   Poista
 7. Meidän koirat syövät nykyään lähinnä lihaa, mutta monta vuotta syötiin Hauhaun nappulaa. Etsin vaikka kuinka kauan sopivaa ruokamerkkiä, käytiin läpi eläinkauppojen valikoimia tiheällä kammalla, kunnes lopulta löytyi yksi joka sopi: Hauhau. Hinta-laatusuhde on kyllä sen kanssa aivan t-ä-y-d-e-l-l-i-n-e-n!

  Löytyy sitä kotoa yhä nykyäänkin, että silloin kun olen laiskalla tuulella tai unohtanut sulattaa lihaa, niin nappulaa kippoon! :D

  Kivoja tuotteita olette saaneet! :)
  Niin ja onnea arvonnan voittajalle!

  VastaaPoista