torstai 9. huhtikuuta 2015

Sisäinen kauneus on ulkoista tärkeämpää

...niin myös tässä tapauksessa! Saapa nähdä, mitä kaikkea tämän neidin varalle vielä keksitään! ;)2 kommenttia :

 1. Hoinan pelkoja kommentoin. Hyötyisikö se käsikosketuksen opettamisesta? Kulkisi kuono kädessäsi, kun pelottaa? Googlella löytyy useita artikkeleita käsikosketuksen opettamisesta, jos se on sinulle vieras.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kuulemalta ajatus ei kuulosta kovin Hoinalle sopivalta, sillä ihan neutraaleissakin ja treenitilanteissakin se ei tykkää lähelläolosta. Toisin sanoen mitä lähempänä Hoina on minua, sitä enemmän se paineistuu ihan treeneissä tai kotisohvallakin. Esimerkiksi ollessaan vapaana Hoina ei reagoi samalla tavalla kaikkiin pelon aiheisiin tai ainakin reagoi pienemmin, koska se tietää pystyvänsä "pakenemaan". Silloin se siis usein jättää pakenemisreaktionkin tekemättä tai reaktio on huomattavasti pienempi ja menee nopeammin ohi.

   Onneksi meillä on nyt jo kaksi viikkoa putkeen mennyt todella rauhallisesti myös ihan tavallisilla lenkeillä, joten elättelen toivoa, että pahin vaihe oli vain muutosta aiheutunutta lisästressiä. :) Reaktiivinenhan tuo koira on joka tapauksessa, mutta nyt sen kanssa on ollut jo todella mukavaa lenkkeillä. Toivotaan, että kehitys jatkuu samanlaisena! :)

   Poista