perjantai 16. toukokuuta 2014

Nuori tutkija

Chhaina posing Run fun!


Arki Loviisassa on alkanut mallikkaasti, kuten riemukkaista kuvistakin voi päätellä. Itse olen ollut jo kaksi viikkoa töissä - joskin nyt kipeänä kotona - ja lukenut pääsykokeisiin. Illat olen ollut treeneissä tai kisoissa Hoinan kanssa, joten blogin päivittely on jäänyt minimaaliseksi siitäkin huolimatta, että talossa on pieni nassikka - nassikka, joka on ollut yökuiva alusta asti ja jo puolitoista viikkoa kuiva myös työpäivieni ajan aitauksessaan. Se on hieno pentu!




Tällä viikolla olen ottanut Chhainaa jo mukaan lyhyille kaupunkikävelyille muiden koirien kanssa ja agilitykisoihin turistiksi. Autossa se nukkuu odotteluajan boksissaan ja kentän laidalla se ihmettelee rauhallisena huomaamatta koko agilityä ja katsoo kummissaan, miksi muut koirat haukkuvat sille. Chhaina onkin ihan hassu ihmettelijä: kaupungilla toisella puolen katua kävelevä, kuntosalilta kotiin palaava nainen saa pennun pysähtymään ja tapittamaan tarkkaavaisena niin kauaksi aikaa, kunnes hihnan toisessa päässä halutaan jo jatkaa matkaa tai tapituksen kohde on hävinnyt näkyvistä. Sitten äkkinäisellä kuin olkien kohautuksella likka kääntyy taas minua kohti ja voi taas jatkaa matkaa.

Kuulumisten lopuksi voin ilokseni todeta, että vaikka alemmat kuvat ovatkin vauhtikuvia ja korvien asento selittyy sillä, olen saanut kolmannen bordercollien myötä myös kolmannen pystykorvaisen bordercollien. Viimeinenkin karvanpää nousee pystyyn huomenna tai ylihuomenna, ja sitten olemme valmiita korvakuvakollaasiin! :)

3 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! Valloittava pentunen :)

    VastaaPoista
  2. Voi mahoton, kuinka söpö toinen on! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kummallekin! Onhan se söpö, kun täällä netissä eivät äänet kuulu... :D

      Poista