torstai 10. lokakuuta 2013

Syyssairauksia

Syyskuume on iskenyt - tai oikeammin kuumeet, mikäli sitä sanaa voi käyttää monikossa. Kuumeilen vähän kaikesta. On matkakuume lämpimään ja matkakuume kylmään Lappiin, matkakuume patikoimaan ja matkakuume palmujen alle löhöilemään. Lämpömittarin asteet nousevat myös kisoille ja seuraavalle roadtripille sekä mökkiviikonlopulle. Lisäksi ehdin kuumeilla aromahieronnasta ja lisätreenimahdollisuudesta Hoinan kanssa, mutta ne asiat ovat jo hoidossa! Tilasin nimittäin hyppyesteen, josta muokata helposti mukana kannettava tokohyppy, varasin itselleni tenttiviikkojen jälkeisen hemmotteluhetken ja ilmoitin Hoinan keppitehokurssille.


Morning sunshine


Meillä oli eilen ensimmäinen kerta paritanssikurssilla, ja täytyy sanoa, että kylläpä oli kivaa ja paljon porukkaa! Herra B:kin hihkui kotimatkalla, miten hauskaa tunnilla oli ja miten mahtava idea moiselle kurssille osallistuminen oli. Eihän siinä voinut itsekään kuin hymyillä. Ensimmäisellä kerralla nollatasosta viimeiseen sujuvaan tuijottelutanssiin, jossa rytmi tuli jo muualta kuin aivonystyröistä eikä varpaille astuttu enää kovin monta kertaa - aika hyvin, sanoisin! Lopputunnista pystyi jo vain nauttimaan musiikista ajattelematta yhtikäs mitään.


Sitten kevyesti vali vali -osastolle: Minulla on jo pitkään ollut sellainen olo, että tässä minun blogijärjestelyssäni on jotakin pielessä. Kahden blogin ylläpitäminen on tuntunut toimivalta, mutta jotenkin kummastakin tuntuu puuttuvan se pieni loppusilaus. Ajattelin kauan, että olkoon, itsellenihän minä vain kirjoitan, mutten pysty huijaamaan itseäni. Kyllä se vähän kirpaisee, että parillasadalla päiväkävijällä suurin osa merkinnöistä jää kokonaan kommentitta. Tai sitten tulen vain epänormaalin iloiseksi aina yhdenkin uuden kommentin huomatessani! Nyt pyytäisinkin kaikkia tämän merkinnän lukeneita sanomaan, mikä meidän blogissamme tai blogeissamme on hyvää ja mikä puolestaan ei oikein iske tai toimi. Mikä se on se pieni loppusilaus, joka jää uupumaan? Tunnen, että jotakin puuttuu, että blogini ei ole täysin sellainen kuin haluaisin, mutta en keksi itse ratkaisua. Syytän kuitenkin sitä ikuista ristiriitaa sekä itseni että lukijakunnan näkökulmasta: kirjoittaako koirista vai itsestäni?
Tai istuako luennolla itseä vai koiratreenejä varten?


Toisaalta ristiriita koirien ja itseni välillä hallitsee ihan arkeakin. Yleensä onnistun tasapainottelussa melko hyvin, mutta sitten tulee näitä mustia hetkiä, kun äly pimenee ja sitä päättää lähteä kasvattajalle luustokuvauksen ohessa koko viikonlopuksi kylään ja treenailemaan, vaikka heti maanantaina edessä on kaksi tenttiä ja keskiviikkona kolmas. Eikä harmita tai kaduta yhtään! Viikonlopun lisäksi odotan myös ensi loppuviikkoa, kun lähden pienelle kotilomalle ja pääsen samalla viettämään tyttöjen viikonloppua Roosan ja Pennin kanssa treenaillen, pitkästä aikaa samoihin treeneihin vanhojen treenikavereiden kanssa ja vihdoinkin taas töihin!

10 kommenttia :

 1. Mielestäni blogissasi ei ole mitään vikaa, mutta olen huomannut että jos kirjoittaa itselle, eikä lukijoille, niin niitä kommentteja ei vaan satele. Itseänikin harmittaa hieman kommenttien puute, mutta toisaalta sitäkin mietin itse et itellehän mä tätä teen enkä muille, ja jos jotain oikeesti kiinnostaa lukea niin ainahan se on plussaa!
  (Teen itsekkin sitä että aina kun huomaan kommentin niin oon ihan intopiukeena menos vastaamaan siihen!)
  Itse pidän siitä että kirjoitetaan sekä omasta että lemmikkien elämästä. Itselläni on niin tylsä oma elämä että kerron sitten mieluummin lemmikeistäni :D

  ps. Moon menos ihan just lappiin ja oon kuumeillut siitä jo vuoden!
  pps. Heitin sulle haasteen, hähä, tuolla siis --> http://frettipeikko.blogspot.fi/2013/10/liebster-blog-haaste.html

  VastaaPoista
 2. Höh, no mun mielestä sun blogissa ei ole kyllä mitään vikaa. Tykkään juuri siitä, kun kirjoitat kaikista arkisista asioista ja välillä sitten siihen sisältyy näitä koirajuttujakin. Musta on muutenkin kiva lukea tätä, koska usein lukemani blogit painottuvat aika pitkälti koira(treeni)linjalle, niin on hyvää vaihtelua lukea juttuja myös koiraihmisten arjesta, joka ei välttämättä aina liity niihin koiriin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan tätä! Blogi on just hyvä :) Mun mielestä takavuosiin verrattuna (koira)blogeihin kommentoidaan yleisestikin vähemmän – en tiedä, johtuisiko esimerkiksi facebookin roolin korostumisesta uutiskanavana?

   Poista
  2. Onhan tuokin mahdollista! Onhan meilläkin tosiaan tuo FB-sivu, jonne sinnekin moni kommentoi suoraan. :)

   Poista
 3. Heippa! Olen seurannut blogiasi jo pitkään (teit joskus ulkoasunkin edesmenneen bichonini Lillin kotisivuille :)) Minusta blogisi on juuri hyvä näin! Pidän siitä kun se on aito ja inhimillinen, siinä on sellaista tasapainoista asiaa kun ei ole pelkästään treenipostauksia ja päivitteletkin mukavan usein! Milena tuossa yllä kirjoitti hyvin. Tietysti parannusideoita voisi silti antaa, mutta valitettavasti en nyt keksi mitään :D Joten jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, okei kiitos kaikille! Mukavaa kuulla positiivista palautetta, mutta edelleenkin saa laittaa ehdotuksia, kertoa, mistä eniten tykkää lukea ja toimiiko tämä kahden blogin yhdistelmä. Alunperin aloin "omaa" blogiani kirjoittaa, kun muutin pois kotikaupungistani, että tuttujen olisi helppo seurata kuulumisiani eikä kaikille tarvitsisi aina selittää samoja asioita erikseen. Kun kuitenkin rinnalla olen aina kirjoitellut myös koirista, näiden kahden yhdistäminen oli aikanaan vain nopea päähänpisto. Sittemmin minun on ollut hirveän vaikeaa hahmottaa, äsyttääkö ei-koiratuttujani koiramerkinnät ja toisaalta mitä koiraihmiset ajattelevat pilipaliarjestani. Kivaa siis kuulla, että ainakin yhdellä taholla homma toimii. :)

   Essille myös syvä osanotto!

   Poista
  2. ^Kiitos osanotostasi! Lilli tosiaan piti lopettaa puoli vuotta sitten isomman koiran hyökätessä sen kimppuun, vammojen ollessa niin pahat :(
   Meillä asustelee kuitenkin nyt 10-viikkoinen lagottopentu Naava :)

   Poista
 4. Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää ja jos kovin yrittää oman persoonansa vastaisesti blogata, niin eihän siitäkään mitään tule :) Jos sinulla täällä käy kuitenkin useampi sata kävijää päivässä, niin kertoohan se siitä, että blogiasi tykätään lukea tällaisenaan.

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi, juuri muutama päivä sitten olen blogisi löytänyt. En ole vielä kaikkia tekstejäsi toki selannut, mutta olisi mukava kuulla miten haukkusi tulevat toimeen keskenään? Myös postaus koirien taustoista olisi mukava. Mielestäni hyvin olet tasapainoittelut sekä itsesi että koirien välillä. Pelkkä koirista kertova blogi voisi käydä tylsäksi, näin tuntuu just hyvältä.

  Olet ihana, kiitos makeesta blogista ja iloista syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kummallekin! Sarianne on ihan oikeassa kyllä tuossa, enkä tarkoittanutkaan, että alkaisin muiden pillin mukaan tanssia täällä blogissakaan. Lähinnä ajatus palautteen keräämisestä lähti nimenomaan itseltäni, sillä minusta itsestäni tuntui, että jotakin voisin lisätä tai muuttaa.

   Tuntsa, kiitos kommentistasi! On aina ihanaa kuulla, että olemme saaneet uusia lukijoita! :) Mitä mahdat tarkoittaa koirien taustoilla? Jos tarkoitat, miten olen kuhunkin koiraan päätynyt, Hoinasta kirjoitin moisen tämän blogin avausmerkinnäksi - se siis on helposti löydettävissä vieläkin! Muista en olekaan ikinä erikseen moista kirjoitellut, mutta täytyypä laittaa korvan taakse. Monille meidät kauemmin tunteneet tietävätkin jo, miten esimerkiksi Fina tuli meille, mutta uudemmille seuraajille se tosiaankin voi olla aivan hämärän peitossa. :) Myös tuosta keskenään toimeen tulemisesta voisin mielelläni kirjoittaa, kunhan tenteistä pääsen yli! Kiitos ideoista ja ihanaa syksyä sinullekin! :)

   Poista