lauantai 19. lokakuuta 2013

Englantilainen potilas

Meillä on ollut sangen touhukas loppuviikko! Minä olen ajellut parina päivänä kesärenkailla alkavaa talvea uhmaten töihin, meillä on käynyt koiravieraita ja olemme ehtineet käydä parikin kertaa tokoilemassa. Koulujuttujakin olisi, mutta miten ihmeessä itsensä saisi motivoitua niiden pariin, kun kaikkea muutakin mukavaa on tarjolla?Voi, miten paljon Fina muuten näyttääkin Saralta!


Kuten kuvista näkyy, meillä ei silti ole ollut kovin hyvää tuuria tänä viikonloppuna, vaikka hauskaa onkin ollut! Parin sekunnin kärhämä keittiössä talon emännän ja vieraan välillä kääntyi luonnollisestikin pienemmän, emännän, siipirikoksi, joten pikainen treenikentälle lähtö vaihtui erään pienen cavalierin paketoimiseen. Tuo pikku neiti on kyllä uskomaton: kynsiä leikatessa se kiljuu kuin pieni sika, mutta takuulla kirvelevää haavaa putsatessa se vaan kelli selällään. Jo tämän päivän aikana haavaan on alkanut kehittyä uutta ihoa, mutta kyllähän tuollaisen kirvelevän vereslihahaavan paraneminen vie useamman päivän. Toivottavasti selvittäisiin ilman pahempia tulehduksia! Tassukin piti vräpätä mutta lähinnä vain kodin siisteyden vuoksi, sillä ison anturan juureen tullut hampaan viilto vuosi inhottavasti verta.

Olimme keittiössä siivoilemassa aamupalan jälkiä, ja kun kävelin Finan ja Pennin ohi jääkaapille, rähinä alkoi kuin tyhjästä. En todellakaan nähnyt kummankaan pörhistelevän - koska Rillan sairauden aikaan sitäkin valitettavasti tuli useampaan otteeseen todistettua -, mutta kaipa siinä vaan kävi tila liian ahtaaksi. No, näitä sattuu aina välillä koiraporukoissa.Kuvat © Roosa Laaksonen


Pääsimme me pienen ensiapuharjoittelun jälkeen vihdoin kentällekin ja vedimme oikein pitkän kaavan tokotreenit! Kirjoittelen niistä myöhemmin tarkemmin myös treeniblogiin, mutta olen todella iloinen, että vaikka teimme lähes kaikkea sikin sokin, treeneistä ei missään vaiheessa tullut sähläämistä. Saimme vahvistettua juuri niitä asioita, joissa kaipaamme eniten harjoitusta emmekä ottaneet missään liikkeessä takapakkia. Seuraaminen on ikuisuusprojektimme - se oli tänään aivan yhtä kyylää kuin aina muulloinkin, mutta sellainen Hoinan työasento vain on! Siihen on kovin vaikeaa puuttua, enkä tiedä, saanko matalaa ja "hakatun näköistä" koiraa koskaan aidosti reippaaseen, taivasta kohden kapuavaan pystyasentoon.
Finan haaverin lisäksi Hoinalla oli viime yönä vatsa löysällä, ja sen seurauksena minä jouduin moppailemaan ripuleita rappusilta vielä puoliltaöin ja Hoina nukkumaan yönsä pesuhuoneessa. Pienistä vastoinkäymisistä huolimatta meillä oli jälleen huippuhauska viikonloppu, kuten olettaa saattoi! Koirailujen lisäksi ehdimme myös istua television ääressä perjantai-illan viihdeohjelmia ja tortilloja nauttien ja tietysti höpötellen. Sääli, että pitkän välimatkan takia tällaiset tyttöjen viikonloput ovat melko harvinaista herkkua. Ehkä Roosa ja Penni pääsevät pian myös Turun suuntaan! :)

3 kommenttia :

 1. Ehkä siinä tuli kilpailua parhaasta kerjuupaikasta? :) Eihän siinä välttämättä ehtinyt olla edes pörhistelyä.

  Toko-ongelmat osaa olla päänvaivaa tuottavia! Meillä ikuisuusongelma on vauhti noudoissa ja ruudussa. Jäynä kyttäsi kosketusalustaa/merkkiä/kapulaa (noutoa se nyt inhoaa muutenkin) ja vahingossa menin sitten vahvistamaan sitä hiippailua. Nyt se sitten luulee, että hidas vauhti kuuluu näihin liikkeisiin :D Hauskaa. No, seuraavan koiran kanssa (sitten joskus) toisenlaiset virheet :D

  VastaaPoista
 2. http://suipponokat.blogspot.fi/2013/10/haasteita-varusteita-ja-tunnustuksia.html Teille ois haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarianne: Sen mekin keksimme lopulta ainoaksi mahdolliseksi järkeväksi selitykseksi tilan ahtauden lisäksi, mutta selitys on sikäli hassu, että ruuat itsessään oli jo syöty. Tuolla hetkellä kannoin tasan maitopurkkia jääkaappiin! :D

   Riitta: Huomasinkin tuon jo ennen kuin ehdit linkittää haastetta tännepäin! Olen tavattoman huono haasteiden suhteen, joten en lupaa mitään. Pidän tämän kuitenkin korvan takana, sillä joskus tulee niitäkin kertoja, jolloin tekisi mieli kirjoittaa, mutta mieleen ei tule mitään aihetta! :)

   Poista