maanantai 9. syyskuuta 2013

Oranssi on optimismin väri

Seuraa viimeinen sisustuspostaus vähään aikaan - älkää siis ahdistuko, ihmiset! Oranssi väri puhkoo silmiänne enää vain tämän kerran, kunnes vimmassani yllätän teidät taas. Hahaa! Olen edellä mainitun suhteen kuitenkin melko tosissani, sillä viimeisetkin sisustukselliset elementit alkavat olla paikoillaan eikä näin ollen kuvapäivitettävääkään ole tiedossa. Koska tuoreimpia kuvia kodistamme on kuitenkin kyselty, esittelen kotimme vielä kertaalleen. Tervetuloa siis kahden B:n ja kahden karvamadon matalaan majaan - kuvien ohessa tosin turinoin aivan muita juttuja.Makuuhuoneesta ei ole monta kuvaa, koska se on aina kaoottinen... Ikkunaideasta kiitos Fannylle!


Viikonloppuna kävimme ensimmäistä kertaa muuton jälkeen Loviisassa. Tein koulutyöt ja siivoukset Turussa pois alta jo perjantaina, jotta voisin sitten kotopuolessa rentoutua oikein kunnolla, mutta asiat eivät menneet ihan niin. Todellisuudessa pesin kolme koneellista pyykkiä, kävin kirjastossa tulostamassa koulupapereita, purkasin ja lajittelin puolenkymmentä muuttolaatikollista Helsingin-kämpän tavaroitani ja pesin, hinkkasin, vahasin ja kiillotin kolmisen tuntia tähän asti pesujen osalta laiminlyötyä pikkukärryäni - ja eikös sen keulassa ollut aivan yhtä karmea ötököiden kalmisto, kun eilen illalla saavuimme takaisin Turkuun. Huoh!

Ennätimme me sentään pienen ajattoman hetken viettää uimarannan laiturilla piknikillä, ja se se vasta upeaa olikin! Syyskuun puoliväliä lähestytään uhkaavasti ja silti vielä merelläkin vaan helle porotti. Pastasalaatin, kuuman kaakaon, äidin tekemän porkkanakakun ja muutaman piparin jälkeen painovoima veti meidät vaaka-asentoon loikoilemaan ja ottamaan vielä viimeiset rusketukset nahkaan. Kunpa kesä ei loppuisikaan. :)Olohuone ensin kirkkaassa päivänvalossa ja sitten tunnelmallisena illalla.


Meinasin jo hetken valitella kirjoitettavan loppumista, mutta sohvan näkeminen yllä olevassa kuvassa viritti eräänkin viimeviikkoisen hetken aistimukset hyvin selkeiksi mieleni verkostossa. Sitä vaan on olemassa asioita, jotka haluaisi unohtaa heti, kun niistä on päässyt eroon - nimittäin vaikkapa sellainen koiran juoksuhousujen ja ripulin yhdistelmän aiheuttama aamushow. Hoina tosiaan aloitti juoksunsa juuri, kun meillä oli tiedossa kaikkea mukavaa agilityrintamalla, ja kipittelee nyt sisällä hienoissa pikkuhousuissaan. Kun sitten eräänä aamuna kömmin pahaa-aavistamattomana makuuhuoneen kynnyksen yli olohuoneen puolelle, vastassani oli paitsi tajunnanräjäyttävä hajuvalli myös kakkaa - tuoretta ja lämmintä kakkaa kaikkialla, minne uskalsin katsoa. Viimeisenä uskalsin vilkaista mattoa ja uutta sohvaa, ja siinä vaiheessa alkoivat aamu-unisenkin hippulat vinkua. :D Mutta voi tuota koiraressua, kun se itseinhon ja nöyryytyksen sekaisin ilmein luimisteli kylpyhuoneen lattialla riisuessani sen juoksupöksyjä, joihin oli tullut yön aikana hieman lisäpainoa... *tirsk* Anteeksi Hoina!Lopuksi vielä vähän keittiötä ja ruokailunurkkausta patsaineen :)


Kakkaepisodistakin selvisimme. Nyt meillä tuoksuu taas ihan hyvältä, uskokaa vaan, ja Hoinallakin on upouudet sexypöksyt jalassaan. Sohva ja mattokin selvisivät säikähdyksellä - luojan kiitos, sillä tämä koti on kyllä niin kotoisa ja meidän näköinen, että olisin varmaan poksahtanut palasiksi, jos se olisi heti mennyt pilalle. Parina iltana uuden kodin ja yhdessä asumisen vuoksi on pitänyt tirauttaa muutama onnenkyynelkin. Kun vielä viimeiset kirppislöydöt - makuuhuoneen vanhan talon ikkuna ja viimeisessä kuvassa näkyvä venähtänyt Buddha - kotiutuivat eilen, ei meillä enää ole muuta tehtävää asunnon osalta kuin pitää se jotakuinkin siistinä. Onneksi on perjantaivapaat!

7 kommenttia :

 1. Ihana yhteinen koti teillä! :D Kiva päästä kurkkaamaan näin kuvien välityksellä, jos sitten jossakin vaiheessa pääsisi paikanpäälle kyläilemäänkin 8)

  VastaaPoista
 2. Apua! Ihana kämppä! Terveisin eräs, joka toivoisi olevan edes _vähän_ kiinnostuneempi sisustamisesta :D Ehkä vielä jonakin päivänä saan hankittua tänne muutakin kuin kaikkein välttämättömimmät kalusteet...

  VastaaPoista
 3. Vackert gumman <3 <3

  VastaaPoista
 4. Ihana anonyymien hyökkäys täällä! :D Keitä ikinä olettekin - vaikka on minulla pieni aavistus - tervetuloa vaan koska vain, jos tiedätte osoitteen!

  Sirkku: Usko pois, kukkarosi taatusti kiittää sinua! Itse olen aina ollut sellaista tyyppiä, että voin tehdä kotini minne vain, kunhan siellä on tietyt tavarat mukana tai tietynlainen tunnelma tai muuta todella hörhöä. :) Pari kesää on tätäkin muuttoa varten säästetty!

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen kämppä! :D

  Saitko muuten pari viikkoa sitten multa mailia? Yritin lähettää useampaan kertaan mutta pari sellaista virhepostia tuli takaisin, tuliko ykskään perille? :D Ajattelin että joku lenkki joskus yhessä olis kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kyllä - mutta miksiköhän ihmeessä tuollaisia virheilmoituksia on sitten tullut? Herjasiko se tilanpuutteesta vai mistä? Kimppalenkki maistuisi kyllä, jahka nuorempi karvainen pääsee juoksunsa yli. Palaan asiaan silloin! :)

   Poista