torstai 2. toukokuuta 2013

My kind of Wappu

Johan oli koiramainen vappu! Vielä aattoiltapäivänä minulla ei ollut suunnitelman tynkääkään siitä, miten arkipyhäni viettäisin, mutta suureksi iloksemme Roosa ja Penni tarttuivat extemporé-yökyläkutsuuni ja tulivat varmistamaan, ettei vappunakaan olisi koiratouhuista puutetta. Vain kolmisen kuukauden ikäerolla naperot tulivat oivasti toimeen kotioloissakin eikä meno juuri poikennut pelkästään oman koirapakan pyörittämisestä. Ihan superia! Ehdittiin paistaa vappuateriamme suoraan ruokapöydässä fondue-padassa, käydä kahdella pidemmällä lenkillä ja treenaamassa agilityäkin: kumpikin koetimme myös toistemme paimenia ja likat toimivat lainaohjaajan kanssa ihan kuin oma olisi ollut kartturina - Hoina mennä kaahotti salamavauhdilla aivan liian nopeasti joka paikkaan (:D) ja Penni puolestaan ohjautui nätisti rauhallisemmin juuri sinne, minne sitä ohjattiin. Verkkokepitkin saatiin korkattua vihdoin ja viimein!

Ipanat olivat kyllä niin totaalisesti kuin äly ja väläys keskenään: Penni mennä vingutti Hoinan rakasta minitennispalloa aivan tämän nenän edessä pitäen huolen siitä, että toinen varmasti ärsyyntyisi, kunnes Hoina sai temppuilusta tarpeekseen ja taiteili pallon sängyn alle. Sitten Hoipeli sukelsi sekin kokonaan sängyn alle pallon perään kapeuttaan hyväksikäyttäen ja jäi tahallaan mälväämään pientä keltaista aarretta sinne, minne kaveri ei mahtunut. Penni joutui tyytymään raapimaan päätään, kun ei voinut käsittää, miten niinkin iso koira saattoi kadota niin pieneen rakoon. Voi toista! Paimenlapsilla oli siis vähintään yhtä hauskaa kuin omistajillansa ja kaavailimmekin Roosan kanssa jo uusia seikkailuja tulevalle kesälle.


Just kidding! Friend visiting


Finan kanssa olemme epätoivoisesti agitelleet puuttuvaa tuplanollaa jahdaten, mutta lienee jo aika hyväksyä, että tänä vuonna meidän SM-kisamme jäivät kahdesti alle puolen sekuntin ja kerran renkaan kehikon päähän. Olisihan tässä vielä neljille kisoille tilaa - ja varmaan ne ilmoitankin - mutta liikoja ei liene järkevää odottaa. Jos vaan välivuosi pärähtää tulevalle lukuvuodelle, yritämme toki uudelleen ja siinä tapauksessa olla  myös jättämättä tuplanmetsästystä viimeiseksi. Niillä ylimääräisillä nollilla ei paljon meidän suoritusajoilla tee mitään, jollei kansallisiin mestaruusmittelöihin vaadittavaa kaksoispottia ole kasassa. Toisaalta ei sellainen koirakko, joka paukuttaa kontakteja ja ehtii nipinnapin hitaimpiin kolmosten etenemiin, kyllä rehellisesti sanottuna ansaitsekaan SM-paikkaa. Olisipa vaan voinut sitten sanoa kisanneensa mestiksissä saakka ja kokeneensa sen kisafiiliksen ihan omakohtaisesti!2 kommenttia :

  1. Jee! Kiitos huippukivasta vappuseurasta! :) Tytöt on niin somana tossa yhteiskuvassa.. Väsyparat!

    VastaaPoista
  2. Jep, Hoinalla etenkin on suuria vaikeuksia pitää edes silmiä auki... :D Ehkä ensi kerralla älyämme ottaa potretin hieman ennen tilaa, jossa koirat tarvitsisivat pari lisäselkärankaa pysyäkseen tolpillaan? Iso kiitos itsellenne!

    VastaaPoista